O NAMA

Super Stem centar za edukaciju pokrenut je u želji da se djeci osigura kvalitetno vrijeme u kojemu će, uz druženje s vršnjacima, moći doživjeti svijet tehnologije i znanosti u novom svjetlu. Kroz igru i zabavu, uz stručno mentorstvo, djeci se pruža prilika naučiti nešto novo i drugačije te ostvariti vlastite kreativne potencijale.

Danas kada su djeca u svakom trenutku izložena tehnologiji, cilj nam je omogućiti im da razviju kritičko mišljenje, da zavire iza ekrana i otkriju što se tamo krije, kako izgleda ono što pokreće cijeli jedan sustav. Programiranje, korištenje aplikacija, služenje robotima, kreativno stvaranje, kemijski pokusi, igre, izrada crtića, korištenje računala, sve je to dio našeg obrazovnog programa, koji nastojimo djeci predstaviti na njima blizak način.

Svjesni smo da djeca najbolje uče kroz igru te nastojimo svaki sat oblikovati tako da bude sadržajno što bogatiji, ali i zanimljiv i razumljiv. Cilj nam je njihovo poznavanje tehnologije podići na višu razinu i omogućiti im da budu ne samo korisnici, nego i kreatori.

STEM (Znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika, od engleskog Science, Technology, Engineering and Mathematics) obuhvaća praktična znanja i vještine u ove četiri discipline. Osim toga, naši programi obuhvaćaju i umjetničko izražavanje, jezične vještine, radionice kojima potičemo kreativno i kritičko razmišljanje koje pomaže djeci da steknu samopouzdanje i odvaže se samostalno koristiti sve navedene vještine i znanja.

Music in the video:

A WAY FOR ME by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b...

Music promoted by Audio Library https://youtu.be/Q-yp9a8gKD8